IEVAS VIRTUVE Nr. 12 2022

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Četras ziemīgas svētku kūkas: krāšņo un temperamentīgo ziemassvētku ingvera kūku, tradicionālo žāvēto augļu kēksu, eleganto biezpiena un piparkūku kūku, kā arī super vienkāršo šokolādes un valriekstu kūku.  
  • Svētku galda pelēkos kardinālus - pieca  klasiskās franču virtuves mērces, kā arī piecas elegantas dipmērces, kas noderēs svētku sezonas ballītēm. 
  • Svētku vakaram esam sagatavojuši vienkārši īstenojamas, taču efektīgas receptes: cūkas cepeti ar garšaugu pildījumu, ceptas makaronu ligzdiņas, ķirbja šķēles ar vistiņu un apelsīnu, kā arī grūbu salātus ar tīģergarnelēm. 
  • Uzsākam jaunu rubriku, kurā apzināsim tradicionālas, paaudzēs mantotas receptes no visām Latvijas malām. Pirmajā sērijā - izcili žagariņi jeb žageriņi no Latgales! 
  • Kas gan būtu vecgada vakara galds bez zivs? Apskatām visvieglāk pagatavojamās un arī demokrātiskākās zivis, kā arī pagatavojām arktisko paliju sidra mērcē. 
  • Noskaidrojām labākos Latvijā ražotos karstsidrus, brendijus, pomm, vermutus - dzērienus, kas sasildīs vissaltākajā ziemas naktī, turklāt ir izmantojami arī svētku ēdienu pagatavošanai. 
  • Viesojamies brīnišķīgajā ģimenes šokolādes darītavā Dzīvā šokolāde. Noskaidrojām, kā pareizi apstrādāt šokolādi un pagatavojām četrus vienkāršus, bet neatvairāmus šokoādes desertus.
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×