IEVAS VIRTUVE Nr. 4 2022
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Aprīļa numuru esam veltījuši Ukrainas garšām un kulinārijas tradīcijām.
- Kopā ar konditori Nadeždu no Kijivas mācāmies cept ukraiņu prjaņikus un pīrādziņus.
- Pētām, kas īsti ir biešu kvass un kāpēc to vajadzētu pazīt arī mums!
- Par godu Lieldienām cepam ukraiņu svētku maizi pasku, kā arī medus kūku, jeb medovik.
- Un, protams, kā tad bez boršča! Par tā pagatavošanas noslēpumiem mums stāsta Mārtiņš Sirmais, bet savu īpašo recepti dāvā ukraiņu puisis Konstantīns no Krimas.
- Mācāmies, kā sasālīt speķi pašu spēkiem!
- Viesojamies Moldāvijas vēstnieka virtuvē, kas Ukrainai sūta ļoti garšīgus sveicienus.
- Cepam arī pampuškas, mazurikus, fučkus, deruņus, hrečankas. Vārām vareņikus un haluškas. Kas tie tādi? Noskaidro IEVAS VIRTUVES lappusēs!
- Numurā arī daudz citu gardumu un ideju ikdienas un svētku maltītēm. Arī pavisam īpaša Lieldienu pashas recepte!
Šī e-izdevuma cena ir
vai