IEVAS VIRTUVE Nr. 4 2022

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Aprīļa numuru esam veltījuši Ukrainas garšām un kulinārijas tradīcijām. 
  • Kopā ar konditori Nadeždu no Kijivas mācāmies cept ukraiņu prjaņikus un pīrādziņus. 
  • Pētām, kas īsti ir biešu kvass un kāpēc to vajadzētu pazīt arī mums!
  • Par godu Lieldienām cepam ukraiņu svētku maizi pasku, kā arī medus kūku, jeb medovik. 
  • Un, protams, kā tad bez boršča! Par tā pagatavošanas noslēpumiem mums stāsta Mārtiņš Sirmais, bet savu īpašo recepti dāvā  ukraiņu puisis Konstantīns no Krimas.
  • Mācāmies, kā sasālīt speķi pašu spēkiem! 
  • Viesojamies Moldāvijas vēstnieka virtuvē, kas Ukrainai sūta ļoti garšīgus sveicienus. 
  • Cepam arī pampuškas, mazurikus, fučkus, deruņus, hrečankas. Vārām vareņikus un haluškas. Kas tie tādi? Noskaidro IEVAS VIRTUVES lappusēs! 
  • Numurā arī daudz citu gardumu un ideju ikdienas un svētku maltītēm. Arī pavisam īpaša Lieldienu pashas recepte! 
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×