IEVAS VIRTUVE Nr. 2 2022

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Mūsu februāra numurs pie lasītājiem nākam nedaudz citā ampluā! Šis ir mūsu īpašai ekonomiskais numurs, kura veidošanā vairāk uzmanības pievērsām tam, kā pagatavot iespējami garšīgus un veselīgus ikdienas un svētku ēdienus, iztērējot pēc iespējas mazāk līdzekļu!  
  • Mācāmies plānot maltītes visai nedēļai!  Izrādās – vienu reizi aizejot uz veikalu un iztērējot vien 18 eiro, var visu darba nedēļu gatavot garšīgas vakariņas četriem cilvēkiem!  
  • Iepazīstam neērtos, taču tik ekonomiskos un arī veselīgos gaļas subproduktus – vistu pēdas, teļa vaigus un asti, vistu guziņas utt., un pētām, kādus gardumus no tiem var pagatavot. 
  • Gaidot Valentīna dienu (vai jebkuru citu īpašu vakaru), pagatavojam populāros restorānu ēdienus, kuru pagatavošana neprasa daudz laika vai līdzekļu – polentu ar sēnēm un garšaugiem, klasisko franču sīpolzupu, pasta alla norma, risoto un citus. 
  • Pieticīgās ziemas saknes pārvēršam elegantās uzkodās! Gatavojam batāšu gratēnu, ķirbja tartaletes, pastinaku brusketas, biešu karpačo, selerijas remulādi. 
  • Iepazīstamies ar pupiņūdeni akvafabu, kā arī no jauna iepazīstam mīļos, labos burkānus un noskaidrojam, vai burkānlasis tiešām garšo pēc laša! 
  • Uzburam 5 klasisku desertu liesākus un lētākus variantus: tarte tatin, Pavlova, panna cotta, krēms brulē, braunijs! 
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×