IEVAS VIRTUVE Nr. 7 2021

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Mūsu jūlija numurs ir izklājies kā krāsaina galdauta mozaīka – centāmies to radīt tādu, lai pa mazam kumosiņam varam nokosties no visa, ko mūsu sulīgā Latvijas vasara var piedāvāt! 
  • Mūsu ēdienkartē ir mūžam aktuālā vasaras klasika – grilēti dārzeņi ar aromātiskām mērcītēm, ātrās marinādes, augļu un ogu deserti un dzērieni.
  • Piedzīvojumu un neparastu garšu medniekiem piedāvājam arī ko neparastāku – piemēram, sulīgos meksikāņu birria tacos, kas šobrīd internetā ir radījuši īstu sprādzienu. Esam sagatavojuši arī pasakainu vistas cepeti – tas ir sutināts salmos, tāpēc īpaši sulīgs un aromātisks. 
  • Izpētījām arī klasisko omleti. Mums tā nozīmē ašas brokastis, taču droši vien jau zināt, ka omletes dzimtenē Francijā  un arī citviet pasaulē tas ir ēdiens, ko bauda pēcpusdienā vai vakariņās. Numura lappusēs atradīsiet gan stāstu par omletes izcelsmi, gan dažādas šī ēdiena versijas no Vidusjūras! 
  • Eksotisko ēdienu sadaļā šoreiz iekļuvuši arī kartupeļi – pagatavojām tos pēc citu tautu tradicionālām receptēm!  Bet vegāniem galdā ceļam pildītu saldo kartupeli - ēdienu, kas  pabaros visizsalkušākos ēdējus un pārsteigs gardēžus! 
  • Īpašu pārsteigumu esam sagatavojuši arī saldumu mīļiem. No sirds iesakām izmēģināt mūsu tiramisu ruleti, kam nav nepieciešama cepšana, kā arī mūsu īpašo ķiršu Napoleonu!
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×