IEVAS VIRTUVE Nr. 6 2021

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Vasara ir klāt un mēs to baudām lielām karotēm, lai kādi laikapstākļi mums mātu aiz loga!
  • Gatavojam jogurta saldējumu – veselus četrus veidus, turklāt nevienam no tiem nav nepieciešama saldējuma mašīna!
  • Mums ir arī īpašs pārsteigums klasiskā itāliešu deserta tiramisu cienītājiem – saldējuma tiramisu! Tikpat gards, gaisīgs un krēmīgs, taču patīkami vēss! Savukārt, Pavlovas cienītājus noteikti pārsteigs vegāniskā Pavlova ar kokosriekstu krēmu un mango biezeni.
  • Esam sagatavojušies dārza svētku un vasaras pikniku sezonai. Uzklausot mūsu stilistes Gintas Vītolas padomus, klājam krāšņu svētku galdu ābeļziedos, bet galdā celsim pasakainu rabarberu un valriekstu brauniju, kā arī mūsu autores Ārijas Avotas kārtējo šedevru – gaisīgo rabarberu un zemeņu kūku.
  • Esam padomājuši arī par kreptīgākām uzkodām. Pagatavojām  pasakainu kurzemnieku sacepumu - rūšrāceņus ar brēčiem, kā arī uzcepām trīs klasiskus britu sāļos pīrāgus, kas noderēs gan svētku galdā, gan līdzņemšanai piknikā.
  • Rubrikā Virtuves gudrības šoreiz apguvām zivju plaucēšanas noslēpumus – šajā tehnikā pagatavojām mutē kūstošu varavīksnes foreli un laša fileju ar suši bumbiņām. Savukārt, Santa Cine mums šomēnes māca, kā mājās pagatavot nepārspējami mīkstus un gaisīgus virtuļus.
  • Lai mums garšīga vasara!
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×