IEVAS VIRTUVE Nr. 5 2021
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Klāt pikniku un saulītē skaisti klātu galdu sezona! Tai par godu klājam svētku galdu, kurā ceļam krāšņu piknika pīrāgu ar kūpinātu šķiņķi, zaļo griķu salātus ar marinētām paipalu olām, smuki sārtas biešu klimpas ar lakšu eļļu, kā arī un citus interesantus ēdienus, kas labi iederēsies kā dārza svētkos, tā līdzņemšanai piknikā.
- Pikniku sezonai sākoties, piedāvājam iepazīt rijeti – maigu, treknu izsmalcinātu gaļas pastēti no Francijas. To viegli pagatavot pašam, lai pasniegtu kopā ar kraukšķīgu maizīti un glāzi laba vīna.
- Baltā galdauta svētkus šogad esam nosvinējuši pavisam īpaši – pagatavojot 18. gadsimta Latvijas muižnieku receptes no Tās pirmās pavāru grāmatas, kas nupat izdota no jauna. Secinājām, ka muižnieku ikdiena savulaik bijusi ārkārtīgi garda! Par to pārliecināties varat arī jūs – mūsu maija numurā izmēģinājām un par lieliskām atzinām veselas desmit receptes.
- Esam atkoduši arī, kā pagatavot perfektu risoto – nepalaidiet garām Ārijas Avotas knifiņus un atklājumus, ka arī burvīgu sparģeļu risoto recepti!
- Purpura perilla, lapu kārvele, Ķīnas mahogons – izpētījām krāšņo un neparasto mikrozaļumu piedāvājumu. Izlasi un bagātini savas maltīties!
Šī e-izdevuma cena ir
vai