IEVAS VIRTUVE Nr. 4 2021
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Aprīlī mēs apņemamies dzīvot zaļi un skaisti! Pavasarim par godu klājam zaļu jo zaļu galdu, kurā ceļam vieglas, veselīgas un – jā, uzminējāt! – zaļas uzkodas un veselīgus kokteiļus.
- Uzjaucam arī trīs pavasarīgus grēciniekus – spritz kokteiļus!
- Gaisīgajā un kraukšķīgajā filo mīklā liekam pavasara dārzeņus un pirmās ogas, pagatavojot pasakaini gardas un elegantas uzkodas.
- Gaidot pirmās zemenes, no atceļojušajām importa ogām pagatavojam vieglu un gaisīgu meringa kūku. Pavasarīgajās noskaņās gatavojam arī maigus un liesus desertus.
- Kārtīgi iepazīstam ar glauno brokastu karali Benediktu – galdā Benedikta olas, angļu mafini un Holandes mērce!
- Viesojamies Staburadzē! Noskaidrojam tās interesanto vēstures stāstu un cienājamies ar uzņēmuma inovāciju tehnoloģes Inetas Dzērves īpaši Ievas Virtuvei gatavotajiem kārumiem.
- Ar IEVAS VIRTUVI par pavasari dubults prieks!
Šī e-izdevuma cena ir
vai