IEVAS VIRTUVE Nr. 3 2021
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Klāt marts un rīti beidzot kļūst gaišāki! Tos svinam ar pufīgajām japāņu pankūkām, viltotajām vēršacīm, glauno franču saldo maizīti bostoku, kā arī sarabu – aromātisku brokastu dzērienu no Indonēzijas.
- Pēdējos kartupeļu krājumus pārvēršam klasiskajā un elegantajā gratēnā – šī ir recepte, kam jābūt katras saimnieces krājumos.
- Kamēr ziema vēl nelaiž mūs vaļā no savām saltajām skavām, vakaros sildāmies ar karstām un krēmīgām zupām – piedāvājam brokoļu siera zupu, tumīgo vistas zupu, kā arī četras slavenā čaudera versijas!
- Paviesojāmies Kunturos un noskaidrojām visu par to, kā izvēlēties un ideāli pagatavot cūkgaļu. Bonusā tikām pie divām īpašām Kunturu receptēm – cūkas cepeša un aknu pastētes!
- 8. marta noskaņās klājam retro svētku galdu, kurā ceļam aizgājušo laiku svētku klasiku – marinētas karbonādītes, pildītas kotletes, pildītu siļķi, saldo krēmu un citus aizgājušo laiku gardumus.
- IEVAS VIRTUVES lappuses ir kā garšīga ceļojuma karte - sagatavojam nažus, apliekam priekšautus un dodamies ceļā!
Šī e-izdevuma cena ir
vai