IEVAS VIRTUVE Nr. 3 2021

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Klāt marts un rīti beidzot kļūst gaišāki! Tos svinam ar pufīgajām japāņu pankūkām, viltotajām vēršacīm, glauno franču saldo maizīti bostoku, kā arī sarabu – aromātisku brokastu dzērienu no Indonēzijas.
  • Pēdējos kartupeļu krājumus pārvēršam klasiskajā un elegantajā gratēnā – šī ir recepte, kam jābūt katras saimnieces krājumos.
  • Kamēr ziema vēl nelaiž mūs vaļā no savām saltajām skavām, vakaros sildāmies ar karstām un krēmīgām zupām – piedāvājam brokoļu siera zupu, tumīgo vistas zupu, kā arī četras slavenā čaudera versijas!
  • Paviesojāmies Kunturos un noskaidrojām visu par to, kā izvēlēties un ideāli pagatavot cūkgaļu. Bonusā tikām pie divām īpašām Kunturu receptēm – cūkas cepeša un aknu pastētes!
  • 8. marta noskaņās klājam retro svētku galdu, kurā ceļam aizgājušo laiku svētku klasiku – marinētas karbonādītes, pildītas kotletes, pildītu siļķi, saldo krēmu un citus aizgājušo laiku gardumus.    
  • IEVAS VIRTUVES lappuses ir kā garšīga ceļojuma karte - sagatavojam nažus, apliekam priekšautus un dodamies ceļā! 
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×