IEVAS VIRTUVE Nr. 11 2020
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Zemnieku saimniecībā Jundas noskaidrojam, kā izvēlēties ideālu liellopa gabaliņu un kā to pārvērst izcilā steikā, gulašā vai brisketē.
- Noskaidrojam, kā garšo par pasaules garšīgāko ēdienu atzītais rendangs, kā arī – kādi ēdieni tiek celti galdā citu zemju valsts svētkos.
- Dodamies uz Enguri, lai palūkotu, kā klājas Kurzemes zvejniekiem un uzrīkotu rudenīgu pikniku pie jūras, galveno lomu atvēlot pieticīgajām, bet tik gardajām reņģēm.
- Aizkrauklē piedalāmies tradicionālā kartupeļu desu gatavošanas talkā.
- Slinkos brīvdienu rītus svinam ar kraukšķīgajām vācu pankūkām un rudens ābolu galeti.
- Bet Latvijas dzimšanas dienai par godu cepam veselas četras kūkas, ieskaitot leģendāro Cielaviņu divās versijās – klasiskā un vegānā.
Šī e-izdevuma cena ir
vai