IEVAS VIRTUVE Nr. 5 2020

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Beidzot, beidzot klāt riktīgs pavasars! To baudām pilnām mutēm!
  • Piesmaržinām pagalmus ar grila aromātu – uz tā cepam veselu vistu zaļumu kažociņā, jaunos kartupelīšus un pildītus kabacīšus.  Pētām dažādas klasiskas mērces, kas noderēs grila sezonā.  
  • Gatavojam gardas un sātīgas uzkodas līdzņemšanai pavasarīgā pārgājienā.  Kraukšķinām sparģeļus un godinām skaisto pavasari ar gardu un skaistu zaļumu fokaču un rabarberu tarti.
  • Pavasaris noteikti saistās ar vieglām jūrasveltēm – šoreiz piedāvājam četras vienkāršas receptes, kas ļaus tās baudīt, netērējot ne daudz laika, ne līdzekļu.
  • Un noteikti neaizmirstam palutināt savas māmiņas – tām šis pavasaris izvērties īpaši darbīgs un izaicinošs! Cienāsim tās ar īpašām māmiņdienas brokastīm (mums padomā četras pavasarīgas receptes) un īpašo zemeņu kupola kūku – efektīgu, taču gana vienkāršu recepti, kas izdosies arī mazāk pieredzējušām rociņām. Un vēl – stāstām par vienkāršām idejām, kas palīdzēs bērnus iedvesmot pa virtuvi rosīties pašiem arī ikdienā!
  • Ārija Avota mums šoreiz ir dāvājusi savu īpašo biezpienmaizes recepti – tik gaisīgu, irdenu un vienlaikus sulīgu, ka tā jau iegūlusi ne vienas vien ģimenes mīļāko recepšu krājumā. Savukārt, Santa Cine mūs lutina ar franču klasiku – dievīgajām madeleinēm!
  • Ar garšīgu ēdienu dzīvot ir skaistāk!
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×