IEVAS VIRTUVE Nr. 9 2019

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

 

AKCIJA

Abonē žurnālu Ievas Virtuve 6 mēnešiem un ietaupi!
E-žurnāliem īpaši izdevīgas cenas!

 

Numurā lasi:

  • Septembris pie mums ir ierodas dāsns un šarmants. Štrams kā tāds apšu kundziņš, smaržojošs pēc brūklenēm un rudens avenēm.
  • Septembra dāsno dabu mēs godināsim ar bagātīgu dzīru galdu – to iemācījāmies klāt saskaņā ar šobrīd aktuālo tendenci, ko angliski sauc par grazing table.
  • Zinām, zinām - rudens jau nav tikai dzīres, tas ir arī jauns darba cēliens. Taču, lai labi strādātos, vispirms kārtīgi jāieturas – šim nolūkam piedāvājam izcilu spēcinoša liellopa buljona recepti, kā arī divas zupas, kas garšo mazajiem darbaļaudīm (pārbaudīts!).
  • Līdz ar septembra ierašanos, upēs sāk ņudzēt nēģi. Nēģu sezonas atsākšanos mēs atzīmējām ar diviem piemirstiem, taču kādreiz ārkārtīgi populāriem ēdieniem – nēģu rasolu, kā arī pie mums mazāk zināmo britu nēģu pīrāgu.
  • Atradām vēl nebijušus veidus, kā ieziemot bagātīgās rudens dārza veltes: mums ir dzelteno tomātu kečups, biešu un apelsīnu čatnijs, persiku un lavandas ievārījums un citi pārsteidzoši gardumi.
  • Kopā ar IEVAS VIRTUVI sagaidām rudeni līksmi! 

E-izdevumu arhīvs

Nr. 12
Nr. 11
Nr. 10
Nr. 9
Nr. 8
Nr. 7
Nr. 6
Nr. 5
Nr. 4
Nr. 3
Nr. 2
Nr. 1
 
×