IEVAS MĀJA Nr. 25/26 2015

Praktiski padomi dārzam, mājai un virtuvei. IEVAS MĀJA noderēs tiem, kam patīk darbus veikt pašiem. Iznāk katru otro piektdienu. 

 

Numurā lasi:

  • Arī tu vari pagatavot smalkas mežģīņu piparkūkas! Tikai jāsamaisa olbaltums ar pūdercukuru un jāprot novilkt taisnas līnijas. Piparkūku greznošanas knifos dalās meistare Agnese Vīdnere.
  • Ziemai piestāv gan kanēļa smarža, gan sveču liesmas. Uzdāvini sev pamatīgu māla svečturi. Ievas Mājas Zelta atradumi šomēnes stāsta par Latgale keramiķu meistardarbiem – svečturiem.
  • Ja pirkt, tad gudri, vai ne? Pirms dodies uz veikalu, izlasi, kā nopirkt labu motorzāģi darbīgām dienām un televizoru mierīgiem vakariem.
  • Padomā ar par citiem: zini, ka putnus barot nav obligāti, bet, ja to dari, tad atbildīgi. Savukārt peles stirnas un zaķus tu gan savā dārzā droši vien negaidi. Tādēļ uzzini, ko darīt, lai zvēri un grauzēji neposta augļu kokus!
  • Svētkus galdam – gan klasiskas, gan smalki modīgas receptes. Ievas Māja Ziemassvētku galdam piedāvā četru veidu aukstās gaļas, piecu veidu cepumus un pat Velingtona cepeti, bet Jaunā gada galdam – īpašus veiksmes ēdienus.
  • Rokdarbi visiem: no diegiem tītas bumbas spuldzīšu virtenei, stilīgi iesaiņotas dāvanas, adīta šalle mīļotajam vīrietim, tamborētas sniegpārslas ziemīgiem rotājumiem un šūtas lustīgas čības ciemiņiem.
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×