KONSERVĒJAM UN VĀRĀM 2016

Numurā lasi:

  • 2015. gada IEVAS Mājas speciālizlaidums Ievārījumi un Konservi ieguva ne tikai lasītāju simpātijas, bet arī preses balvu - 1. vietu par pieprasītāko preses izdevumu nominācijā Speciālizdevums 2015.
  • Arī šogad kopā ar jauno speciālizlaidumu Konservējam un vārām! piedāvājam izmēģināt  pārbaudītas ievārījumu, čatniju, kompotu, skābējumu un marinējumu receptes gan iesācējiem, gan konservēšanas lietpratējiem.
  • Turpinām godināt gadu desmitiem pārbaudītas receptes un neaizmirstam sekot līdzi jaunākajām tendencēm.
  • Ar jauno speciālizlaidumu varēsi burkās iesprostot dārza un meža veltes, sākot ar rabarberiem un zemenēm, beidzot ar smiltsērkšķiem un dzērvenēm.
  • Eksperimentētājiem piedāvājam eksotisko augļu receptes un kārumus ziemai, kur galvenais konservants ir medus.
  • Lai izdodas!
×