IEVAS VIRTUVE Nr. 12 2012

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Ideāls uzkodu galds – 10 dažādas receptes
  • Svētku pamatēdiens – pildīta pīle, cūkas cepetis vai karpa mandelēs
  • Piedevās – dzērveņu mērce, sautēti kāposti ar ananasiem, krāsnī cepti dārzeņi
  • Desertā – dažādi krēmi. Īpaši iesakām šampanieša krēmu!
  • Ājurvēdas virtuve – forele ar citronu un zaļumu mērci, zaļās pākšu pupiņas ar mandelēm
  • Otrā IEVAS VIRTUVES kūku čempionāta uzvarētājkūka – Rudens kūka
  • Viss par dabiskajām un mākslīgajām pārtikas krāsām
  • Gardēde Laura piedāvā neparastas šokolādes desas un karstus ziemīgus dzērienus
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×