IEVAS VIRTUVE Nr. 2 2020

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Februāra IEVAS VIRTUVE ir veikalu plauktos, apņēmībā iekārdināt visus gardēžus un gardēdes!
  • Mūsu numura zvaigzne ir bagātīga Boloņas mērce, gatavota pēc oriģinālas itāļu receptes  - tā būs labākā Boloņas mērce, ko būsiet baudījuši! Vāriet to labi daudz, lai pēcāk (protams, ja paliks pāri) pārvērstu lazanjā, ganu pīrāgā vai musakā.
  • Februāra vēsumu kliedējam ar putru – siltu, sātīgu, kreptīgu: izpētījām un savārījām piecas neparastas putras no dažādām zemēm. Katlā bērām prosu, rīsus, zirņus, grūbas un kukurūzu!
  • Īpašu uzmanību šomēnes pievērsām desertiem – pagatavojām šokolādes brauniju divās versijās – klasiskā un vegānā, izcepām brīnišķīgu citron un mandeļu kūku, kā arī liegos grieķu mandeļu cepumus. Bet ar īpašu prieku jums piedāvājam Ārijas Avotas eklēru ruleti – izcili vienkāršu veidu, kā ātri un bez piņķerēšanās tikt pie šī visu mīlētā deserta.
  • Ar milzu prieku ziņojam, ka mūsu lappusēs atgriezies Uģis Rotbergs! Un neliek vilties – jo jau pirmajā numurā mūs pārsteidz ar trīs neparastām siera uzkodām. Lieliskas uzkodas piedāvā arī mūsu autore Ilze Klapere – gaisīgu šķelto zirņu humusu un ar aitas sieru pildītas paprikas.
  • Un kā vienmēr piedāvājam labi daudz noderīgas informācijas un padomu – kā pagatavot ķirbju sēklu smēriņu, kā savaldīt ķiploka niknumu, kā izvēlēties īstos konservētos tomātus un bērnus sakārdināt uz dārzeņu ēšanu.
  • Cepam, vārām, baudām!
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×