IEVAS VIRTUVE Nr. 12 2012
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Ideāls uzkodu galds – 10 dažādas receptes
- Svētku pamatēdiens – pildīta pīle, cūkas cepetis vai karpa mandelēs
- Piedevās – dzērveņu mērce, sautēti kāposti ar ananasiem, krāsnī cepti dārzeņi
- Desertā – dažādi krēmi. Īpaši iesakām šampanieša krēmu!
- Ājurvēdas virtuve – forele ar citronu un zaļumu mērci, zaļās pākšu pupiņas ar mandelēm
- Otrā IEVAS VIRTUVES kūku čempionāta uzvarētājkūka – Rudens kūka
- Viss par dabiskajām un mākslīgajām pārtikas krāsām
- Gardēde Laura piedāvā neparastas šokolādes desas un karstus ziemīgus dzērienus
Šī e-izdevuma cena ir
vai